Resultaten voor resto st truiden

resto st truiden
Eten in een gezellige sfeer kan je bij Bistro Pacific te Sint-Truiden.
Grote Markt 4 3800 SINT-TRUIDEN Stuur ons een e-mail! Betalingsmogelijkheden: contant, bancontact, credit card, payconiq. Pacific: een nieuwe start! Ons concept staat voor een zaak waar iedereen zich welkom moet kunnen voelen. Zonder drempel letterlijk of figuurlijk en een fantastische tijd kan beleven, al is het maar voor even.
t Eethuis Restaurant Sint-Truiden Inforegio.be.
t Eethuis Sint-Truiden. Restaurant t Eethuis is een zaak die beslist een bezoekje waard is. Specialiteiten zijn ondermeer mosselen, vlees, vis en wildgerechten. Ook suggesties met seizoensgebonden ingrediënten komen ruim aan bod. Eveneens kan je bij ons terecht voor feestjes catering.
Restaurant Le Bouquet Garni in het culinaire hart van Sint-Truiden.
Ons restaurant is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in het centrum van Sint-Truiden, aan het pas vernieuwde Heilig Hartplein. De passie van Chef Werner Peeters vertaalt zich dagelijks in smaakvolle gerechten, bereid met dagverse producten, die bovendien een streling voor het oog zijn. Bij Le Bouquet Garni kan je terecht voor een uitgebreid 3, 4, of 5-gangen menu of voor een eenvoudig maar toch verrassend lunchmenu.
Restaurant hoeve roosbeek.
Feest op maat. Restaurant adminweb_tm5ce0f0 2019-04-28T1521510200.: Het concept gastronomisch genieten staat voor een totaalbeleving, te starten met een aperitief in onze aparte lounge aan het haardvuur of op ons wondermooie terras in de zomer. Daarna kan u plaats nemen aan een van onze tafels.
Donatello Sint-Truiden Restaurant Pizzeria commander Pizza Italienne, Salades, Grill.
2000, Filetto di sogliola veneziana tongfilet in zoetzure saus met rozijnen en room. 3000, Sogliola al naturale belgische verse tong meunière. 2400, Salmone al peperone dolce zalmfilet met rode paprika, puree en room. 2200, Salmone alla griglia zalmfilet met garnituur.
Cabrizze.
Broodjes en schotels. Restaurant Cabrizze in Sint-TruidenEen: wereld van verschil. wij staan voor drie belangrijke elementen.: Het product wordt elke dag vers geleverd, verwerkt en u aangeboden. Elk gerecht wordt zelf bereid door de chef Isaac. Vriendelijk en warm onthaal.
Tom Boonen opent Italiaans restaurant Sint-Truiden Gazet van Antwerpen.
Donderdagavond gaat in Sint-Truiden Robertas pastabar open. Het Italiaanse restaurant is een initiatief van Tom Boonen en zijn vroegere manager Paul De Geyter, huidig CEO van Lotto Soudal. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het bekende restaurant LAngelo Rosso.
Bistro 11 restaurant Sint-Truiden.
Vandaag in ere hersteld vormt dit pand de biotoop voor een nieuw culinair avontuur. Maar er was uiteraard ook een periode voor Bistro 11. BISTRO 11 MINDERBROEDERSSTRAAT 11 3800 SINT-TRUIDEN. MA ZA DINER WO DO VR ZO LUNCH/DINER TEL 011 69 49 00.

Contacteer ons