Meer resultaten voor resto st truiden

resto st truiden
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
Het beste pizza in Sint-truiden. Vis en zeevruchten, Belgisch. Het eten 4 gangen menu was heerlijk en werd ook nog eens heel mooi gepresen. De inrichting, het eten en de wijnen. 66 beoordelingen Nu gesloten. Prima Grieks restaurant. 70 beoordelingen Nu open.
Home Indezwaan. Indezwaan.
In 1999 kon ik starten in Brussel aan de Vismarkt in het klassieke restaurant La Belle Maraichére, later kon ik aan de slag in het befaamde 2 sterren restaurant L Ecailler Du Palais Royal op de Brusselse Grote Zavel, waar destijds sausenpaus Attilio Basso de scepter zwaaide in de keuken.
Sint-Trudo Ziekenhuis.
De cafetaria is op weekdagen open van 10.00 tot 19.30 uur en in het weekend en op feestdagen van 11.30 tot 19.30 uur. Warme maaltijden zijn s middags mogelijk van 11.30 tot 14.00 uur en s avonds van 17.00 tot 19.00 uur.
Home ITALIABAR.
Indien u ons wilt bereiken of wilt reserveren, kan dit telefonisch op 011 58 36 00. Kom elke middag van 12u00 tot 14u30 genieten van één van onze lunchmenus. Heeft u onvoldoende tijd om mee aan te schuiven in ons restaurant?
L'invite' Restaurant Sint-Truiden 011/48.74.77 L'invité.'
Ons zuiders terras is open vanaf 8 uur voor ontbijt, brunch en tapaslunch, glaasje wijn. L'invité' restaurant gaat voorloppig niet open. Uw waardebonnen blijven geldig in onze nieuw zaak of in de toekomst bij de heropening. Tel: 011/52.52.31 Email: info@deridder-sinttruiden.be.
Restaurant Le Bouquet Garni in het culinaire hart van Sint-Truiden.
Ons restaurant is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in het centrum van Sint-Truiden, aan het pas vernieuwde Heilig Hartplein. De passie van Chef Werner Peeters vertaalt zich dagelijks in smaakvolle gerechten, bereid met dagverse producten, die bovendien een streling voor het oog zijn.
Château de la Motte.
Lekker restaurant op een prachtig kasteel en bij mooi weer schitterend om lekker buiten te eten of voor een drankje. Franky Vanderwilt Puurs, België. De terrassen zijn gelegen aan de slotgracht, de weide en de binnenkoer. Bij mooi weer kunt u altijd in de zon zitten.
Donatello Sint-Truiden Restaurant Pizzeria Italiaanse pizza, Salades, Grill bestellen.
DONATELLO SINT-TRUIDEN Restaurant Pizzeria. Online eten bestellen. Diverse Specialiteiten Van Het Huis. Diverse Specialiteiten Van Het Huis. 1200, Quattro Formaggi tomaten en 4 soorten kaas. 1600, Tagliatelle Scampi tomatenroomsaus. 1100, Penne Quattro Fromaggi met vier soorten kaas en room. 900, Margueritta tomaten, kaas.

Contacteer ons