Meer resultaten voor st truiden asiel

st truiden asiel
Dierenasiel Sint-Truiden.
Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Katten en kittens. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel.
Ben je op zoek naar een hond? Haal er dan eentje uit het dierenasiel!
De verzorging van deze dieren kost veel tijd en energie. Naast onze 2 vaste medewerkers krijgen we hulp van mensen die vrijwilligerswerk doen, een aantal vrijwilligers helpt s morgens, de drukste tijd van de dag, bij het schoonmaken van alle verblijven, hokjes, manden en kattenbakken. U begrijpt dat we zonder de hulp van al deze onmisbare mensen nergens zouden zijn. Voeg ons toe op Facebook. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 011 69 53 07. Herplaatsing van honden en katten in een nieuwe familie. Noodasiel Lommel vzw. 011 56 23 73. Noodasiel Lommel is een erkend dierenasiel die tamme honden en katten opvangt en herplaatst in een nieuwe familie. Ook verloren gelopen dieren van aangesloten gemeentes worden hier tijdelijk opgevangen. En we hebben een zwerfkattenproject waarbij we wilde katten vangen, steriel maken en terug uitzetten. Dierenasiel De Grensstreek. Brun Cornet 40. B-8930 Rekkem Menen. 056 42 38 40. Het asiel is dagelijks openen, tussen 15u en 18u en gesloten op zon en feestagen.
Limburgse dierenasielen.
In een dierenasiel komen ook dieren binnen die extra zorgen nodig hebben omwille van hun leeftijd, aandoening of ziekte. Deze dieren worden best opgevangen in gastgezinnen. Behalve de eigen gastgezinnen van de dierenasielen zijn er ook gespecialiseerde kattenverenigingen die deze dieren opvangen.
Milieuhinder Hoeselt.
Het asiel staat in voor het diervriendelijk vangen, steriliseren, revalideren en terugplaatsen van de zwerfkatten. Het gemeentebestuur betaalt de veeartskosten voor de behandelingen. Alle meldingen dienen te gebeuren via het gemeentelijk meldpunt. Rechtstreekse meldingen aan de vzw Dierenvrienden Sint-Truiden zullen niet behandeld worden.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Vitus Dierenasiel Sint Truiden.
Wat maken we mee eerdere berichten VZW Zwerfkat in Nood II.
Ze zijn niet gelukkig, ze voelen zich diep en diep ongelukkig, de muren komen op hen af en ze willen buiten, buiten, buiten! Maar ook via asiel Sint Truiden kregen we een noodoproep die ik zeker ook erbij wil plaatsen.
te Adopteren Honden Dierenasiel ST HUBERTUS.
Vanaf vandaag start de campagne om www.adopteereendier.be bekend te maken bij alle Vlamingen. Iedereen die op zoek is naar een huisdier, zou eerst moeten kijken welke dieren er in het asiel wachten op een nieuwe thuis See more. View on facebook.

Contacteer ons