Meer resultaten voor station st truiden

station st truiden
NMBS Station Sint-Truiden Sint-Truiden UiT in Vlaanderen.
Ga met de bus of tram van De Lijn. Neem de trein. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Sint-truiden. Van 22 februari 2019 tot 27 december 2019. Critical Mass Sint-Truiden. NMBS Station Sint-Truiden Sint-Truiden. Toon volledige agenda van NMBS Station Sint-Truiden.
Appartementen te koop in Sint-Truiden 3800 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clo
Appartement 2 slaapkamers te koop in Sint-Truiden. Appartement 3 slaapkamers te koop in Sint-Truiden. Appartement 4 slaapkamers te koop in Sint-Truiden. Appartement 5 slaapkamers te koop in Sint-Truiden. Alle appartementen te koop in Sint-Truiden. Op zoek naar een specifiek type?
Sint-Truiden Regio HLN.
14/03 De Ieren vieren aanstaande zondag St. Dat is de nationale feestdag van Ierland. Dit wordt niet alleen in het land zelf. Historische laatste misviering in 800 jaar gaat live op Facebook. 14/03 De minderbroeders te Sint-Truiden vieren zondag 17 maart 2019 om 10u.00 hun laatste mis in 800 jaar.
Bereikbaarheid STVV.
Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden. Oriëntatiepunten: garage Mercedes Claes en later Delhaize beiden linkerkant. Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 omleiding Luik-Brussel. Aan de rechterkant ligt de Belgische fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ongeveer 700m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant. N80 of E42 dan E40 afrit 30 Crisnée. N79 Tongeren Sint-Truiden. Blijf volgen tot aan een kruispunt met links Honda garage en rechts broodjesbar Smak-Inn. Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 omleiding Luik-Brussel. Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant. Met de trein. Het station van Sint-Truiden ligt op wandelafstand van Stayen.
Hotel Belle-Vie.
Sint-Truiden.
Samen met onze leden in Vlaanderen en Brussel beheren we fietspunten aan stations. Maar we bieden ook fietsen aan voor werknemers, toeristen, studenten of scholieren, telkens op maat van de klant. Home Fietspunten Waar? Terug naar overzicht Fietspunt Sint-Truiden. Op 28 april 2009 werd het fietspunt in Sint-Truiden geopend.
De 10 beste restaurants in de buurt van station Sint-Truiden.
Restaurants in de buurt van vzw Het Domein Bokrijk. Restaurants in de buurt van St. Restaurants in de buurt van Locked-in Hasselt. Restaurants in de buurt van Virga Jesse Basilica. Restaurants in de buurt van Exitroom. Restaurants in de buurt van Modemuseum Hasselt. In de buurt van treinstations. Restaurants in de buurt van station Sint-Truiden.
Stad Sint-Truiden: Werven in Sint-Truiden Alle werven in Sint-Truiden.
19 juni 2018 Gazometersite David Feytons. Voor de werken op de Gazometersite wordt er op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 juni een torenkraan op de stationsparking ingepland. Een groot gedeelte van de stationsparking aan de voorzijde Lees meer.

Contacteer ons