Op zoek naar station st truiden?

station st truiden
NMBS Station Sint-Truiden Sint-Truiden UiT in Vlaanderen.
Ga met de bus of tram van De Lijn. Neem de trein. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Sint-truiden. Van 22 februari 2019 tot 27 december 2019. Critical Mass Sint-Truiden. NMBS Station Sint-Truiden Sint-Truiden. Toon volledige agenda van NMBS Station Sint-Truiden.
Sint-Truiden Blue-bike.
Heb je Vragen? Hier vind je.: Het fietspunt is in het station zelf, de sleutelautomaat en Blue-bikes aan perron 1 bij de fietsenstalling. 315, voor de eerste 24u per rit. 11 / 16 fietsen beschikbaar. Word geholpen door een fietspuntmedewerker.
Een Bruno Service Station in jouw buurt zoeken Group Bruno.
Bruno card netwerk. Zoek een vestiging. Bruno Service Station Sint-Truiden. Martine Vansteen Winand Abrahams. Plan je route. 011 69 55 75. 011 68 88 52. Euro 95 E10. Dit station biedt ook aan. Bruno Service Station. Bruno Car Rental. Bruno Service Station.
CONCOURSE SPORTSCENTER Fitness, sporten, dansen of gewoon ontspannen.
Concourse Sportscenter is de place-to-be om te sporten, zweten, dansen of. gewoon te ontspannen. Alles onder de deskundige begeleiding van het Concourse-team, dat bestaat uit gediplomeerd personeel. Fitness al vanaf 35 per maand!, studenten t/m 18 jaar vanaf 25 per maand.
Stad Sint-Truiden: Werven in Sint-Truiden Alle werven in Sint-Truiden.
19 juni 2018 Gazometersite David Feytons. Voor de werken op de Gazometersite wordt er op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 juni een torenkraan op de stationsparking ingepland. Een groot gedeelte van de stationsparking aan de voorzijde Lees meer.
Hotel Belle-Vie.
Sint-Trudo Ziekenhuis.
Met het openbaar vervoer. Het ziekenhuis is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op wandelafstand ongeveer 1 km van het station van Sint-Truiden. Vanaf het station kan je de lijnbus nemen of te voet naar het ziekenhuis wandelen.
Apart-Hotel De Beek Anno 1410 Sint-Truiden.
De versmelting van authentieke 15de eeuwse elementen en het moderne comfort leveren karaktervolle kamers op, waar u zich thuis zal voelen. Flat-Hotel De Beek anno 1410 is zeer centraal gelegen, op slechts 1 minuut wandelafstand van de Grote Markt, en 10 minuten wandelafstand van het station.

Contacteer ons