Resultaten voor ocmw st truiden

ocmw st truiden
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
OCMW Sint-Truiden nodigt Borgloon uit voor fusie Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
OCMW Sint-Truiden nodigt Borgloon uit voor fusie. Pascal Monette Open Vld wil grootste zorgbedrijf van Zuid-Limburg oprichten. 29/04/2017 om 0600: door Liliana CASAGRANDE/Jozef CROUGHS. OCMW-voorzitters Jo Feytons van Borgloon links op foto en Pascal Monette van Sint-Truiden. Sint-Truiden / Borgloon.
Cooltech.
Een gezonde binnenomgeving begint bij een gezond binnenklimaat. En daarom zetten wij ons elke dag in om het ideale binnenklimaat te garanderen voor restaurants, winkels en universiteiten zodat restaurantbezoekers, shoppers en studenten àltijd het hoofd allemaal koel kunnen houden. Bekijk alle realisaties.
Pascal Monette. beter gekend als Pascy. wil verandering brengen in Sint-Truiden.
Meer jobs bij de lokale handelaars en in de toeristische sector: Sint Truiden als 2de shoppingsstad van Limburg verder op de kaart zetten met TrudOr door meer en beter te matchen met het toerisme. Extra tewerkstelling door een economische visie en KMO-beleid op lange termijn.:
Vacatures.
Stad Halle dienst Gelijke Kansen Onderwijs. Begeleiding van speelse codeerlessen in het opvangcentrum. CoderDojo Belgium vzw. Migratie en vluchtelingen. Meewerken in het Inloopcentrum te Gent. Centrum Algemeen Welzijnswerk Oost Vlaanderen. Andere sociale organisaties. Buddy van een erkend vluchteling te St Niklaas.
Reling. Regionaal Limburgs Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg.
Tijdens de laatste 8 weken vindt er een werkervaringsstage plaats waarbij je de kans krijgt om een nieuwe, relevante werkervaring op te doen. ESF-Project Job-radar in samenwerking met OCMW Sint-Truiden. Met de steun van ESF en OCMW Sint-Truiden organiseert Job-art in 2018 en 2019 bijkomende modules Job-radar voor leefloongerechtigden in Sint-Truiden.
Huurwoningen België Immo 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
Vier Slovaken in cel na inbraak bij OCMW Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Vier Slovaken in cel na inbraak bij OCMW. 14/10/2010 om 0000: door res Print Corrigeer. SINT-TRUIDEN Vier Slovaken hebben dinsdag om 22.30 uur geprobeerd in te breken in het OCMW-gebouw in de Clement Cartuyvelsstraat in Sint-Truiden.

Contacteer ons