Meer resultaten voor ocmw st truiden

ocmw st truiden
Werken bij OCMW? Truineer.be, webgazet van Sint-Truiden.
Werken bij OCMW? Geschreven door Raf Vanmechelen op vrijdag 20 juli 2012 in rubriek Streeknieuws. Ben je op zoek naar een job in de sociale sector, ga je graag met mensen om en zou je willen werken in een dynamische omgeving?
Vacatures.
Stad Halle dienst Gelijke Kansen Onderwijs. Begeleiding van speelse codeerlessen in het opvangcentrum. CoderDojo Belgium vzw. Migratie en vluchtelingen. Meewerken in het Inloopcentrum te Gent. Centrum Algemeen Welzijnswerk Oost Vlaanderen. Andere sociale organisaties. Buddy van een erkend vluchteling te St Niklaas.
Mijn huur betalen Nieuw Sint-Truiden.
Heb je grotere financiële problemen, die niet alleen gaan over de huurbetaling: dan neem je best tijdig contact op met het OCMW van je gemeente.: OCMW Sint-Truiden: tel 011/69.70.40. OCMW Gingelom: tel 011/88.04.40. OCMW Nieuwerkerkentel: 011/68.16.51. Je kan ook terecht bij het Centrum Algemeen Welzijnswerk gratis tel.
TV OOST Regionaal nieuws uit Oost-Vlaanderen.
Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan de Pollarewijk, een sociale woonwijk in Ninove. Daar hebben de stad, het OCMW en een vzw een bijzonder woonproject op poten gezet. Jongeren die uit een probleemsituatie komen leren zelfstandig op hun benen staan in een huis dat ze aan een goedkoop tarief huren.
OCMW Sint-Truiden: wat gebeurt ermee en vooral met het personeel? Ludwig Vandenhove.
Ik heb de indruk dat deze meerderheid kiest om een aantal politieke benoemingen te doen in plaats van een ernstig personeelsbeleid te voeren bij de toekomstige inkanteling van het OCMW bij de stad met uiteraard alle negatieve gevolgen voor de gemeentefinanciën."
Sociaal Huis Sint-Truiden OCMW.
Werken bij het OCMW. Clement Cartuyvelsstraat 12. 011 69 70 30 info@ocmw-st-truiden.be. Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur. Dinsdag extra open van 16.30 tot 18.30 uur. Toon alle openingsuren. In de kijker. Er zijn op dit moment geen pagina's' geplaatst.
OCMW Sint-Truiden Pensioendienst De sociale kaart.
Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn. Is een afdeling van. Is een zusterafdeling van. OCMW Sint-Truiden Lokaal Cliëntoverleg OCMW Sint-Truiden Mantelzorgtoelage OCMW Sint-Truiden Overlegcoördinatie Thuisgezondheidszorg OCMW Sint-Truiden Schuldhulpverlening OCMW Sint-Truiden Sociaal Huis OCMW Sint-Truiden Sociale Dienst OCMW Sint-Truiden Tewerkstelling. Terug naar resultaatslijst.
Gratis juridisch eerstelijnsadvies Balie Limburg.
Dat wil zeggen dat u op onderstaande adressen en op de aangegeven tijdstippen terecht kunt bij een advocaat voor een oriënterend gesprek of een eerste juridisch advies. Deze consultatie is kosteloos en ook voor het advies dat u krijgt hoeft u niets te betalen, ongeacht uw inkomen.

Contacteer ons