Meer resultaten voor oogarts st truiden

oogarts st truiden
Oogartsen Oog en Oor Coenen.
Bekijk onze inspiratiefolder en laat je inspireren! Oog en Oor Coenen. vind ons op facebook vind ons op instagram RSS-feed. Oog en Oor Coenen. Oog en Oor Coenen. Oogartsen in de buurt. Hieronder een lijst van de oogartsen in de buurt.
oogartsen Alken.
Opleiding tot geneesheer aan de U Hasselt en aan de KU Leuven Specialisatie Oogheelkunde KU Leuven met stage in het Hôpital Robert Debré Parijs en het St Jansziekenhuis Brussel. Fellowship glaucoom Prof T Zeyen. Medische Retina Diabetes en Leeftijdsgebonden Maculadegeneratie en intravitreale injecties. Opleiding tot geneesheer aan de KULeuven, Specialisatie Oogheelkunde KULeuven en UCL, fellowship uveitis Prof B. Bodaghi, Hopitâl Pitié Salpêtrière Paris., Medische retina diabetes, vasculaire aandoeningen, systeemaandoeningen, leeftijdsgebonden maculadegeneratie en laserbehandelingen. Professor emeritus Anita Leys is oogarts en werkt deeltijds in de oogartsenpraktijk van Alken. Tot 2014 werkte zij voltijds in de universitaire ziekenhuizen van Leuven. Ze was er kliniekhoofd en verantwoordelijke voor de niet chirurgische behandeling van netvliesaandoeningen op de afdeling Medische Retina, nam deel aan klinische studies en gaf onderwijs aan oogartsen in opleiding. Op de leeftijd van 65 jaar stopten haar raadplegingen in Leuven, maar ze werkte er verder met toegelaten activiteit als professor emeritus voor ondersteuning van de oogartsen in opleiding en het geven van advies aan het huidige team van oogartsen. In de oogartsenpraktijk van Alken komt zij een dag per maand om in samenwerking met de andere oogartsen raadpleging te houden voor patiënten met netvliesproblemen.
Poliklinieken De Voorzorg.
zaterdag 2 x/maand. 0496 / 80 34 15. maandag en donderdag. Rode Kruislaan 20. dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. 0484 / 06 86 07. Jan Rosierlaan 24. 0473/ 23 98 71. 0498 / 56 80 42. OOGARTS na afspraak 011/341092.
Welkom op Oogartsenpraktijk Sint-Truiden Oogartsenpraktijk Sint-Truiden.
Patientvriendelijk Lees verder. Oogartsenpraktijk Sint-Truiden 4. Oogartsenpraktijk Sint-Truiden 5. Oogartsenpraktijk Sint-Truiden 6. Uw ogen, onze zorg. Aandoeningen en behandelingen. Oogartsenpraktijk Sint-Truiden is onderdeel van Maastricht Universitair Medisch Centrum MUMC. Het Maastricht UMC onderscheidt zich internationaal door de focus op preventie.
Polikliniek Oogheelkunde, Sint-Truiden Tel: 011689. Artsen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Uw bedrijf toevoegen. Terug naar de resultaten. Een recensie schrijven? 3800 Sint-Truiden Sint-Godfriedstraat 8. 011 68 96 84. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten. Afmelden papieren gids. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures.
Digitale Wachtkamer NKO-artsen Dr. Verbraken en Dr. Vanlommel Sint-Truiden.
U kan na het aanmelden nog steeds van dokter wisselen. Xavier Verbraken NKO. Martine Vanlommel NKO. Heeft u problemen bij het aanmelden? Klik dan hier. Verbraken en Dr. Toevoegen aan Favorieten. U kan ook een consultatie vastleggen via de app van de Digitale Wachtkamer!
Oogcentrum Hasselt Oogcentrum Hasselt.
Home De Praktijk Oogafwijkingen en Technieken Nieuwe Patiënt Contact Veel gestelde vragen. Home De Praktijk Oogafwijkingen en Technieken Nieuwe Patiënt Contact Veel gestelde vragen. Veel gestelde vragen. Hasselt, Vlaanderen, 3500., Enkel via telefonische afspraak. tussen 9-12u en 13u30-17u. 3500 Hasselt, Limburg.
Tot 6 maanden wachten op afspraak bij oogarts Het Belang van Limburg.
Bij anderen beland je zelfs op een wachtlijst Vrije raadplegingen zijn een alternatief, maar niet bij elke oogarts. Er zijn zeker genoeg oogartsen, maar er zijn wel andere factoren die een rol spelen, vertelt oogarts Brigitte Colla uit Riksingen. Sommigen komen langs voor een gewone oogontsteking.

Contacteer ons