Meer resultaten voor restaurants in st truiden

restaurants in st truiden
De Stadt Van Luijck.
Babyuitzets Kinderartikelen Babyartikelen 2dehands.be.
14 juni 2018 1404: Bezorgt in heel België. Babykamer Thijs Ledikant Commode. Babykamer Thijs Ledikant Commode Babykamer Thijs Ledikant CommodeDeze babykamer bestaat uit een ledikant en commode en is uitgevoerd in w. 16 april 2018 1612: Bezorgt in heel België.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
85 beoordelingen Nu gesloten. Restaurant Hoeve Roosbeek. 45 beoordelingen Nu gesloten. Lekker en gezellig! gezellig in de tuin. De porties zijn ook zeker voldoende groot. aangename sfeer met een vlotte bediening. Eenvoudige lekkere Italiaanse keuken. 18 beoordelingen Nu gesloten. Vis en zeevruchten, Belgisch. Het ijs wordt à la minute gedraaid en wordt door de chef aan tafel geserveerd. De inrichting, het eten en de wijnen.
Home RESTAURANT BAR HUMPHREY.
Cappucienessenstraat 10 3800 SINT TRUIDEN Contacteer ons! 011 70 17 11. MAKE A RESERVATION. 1 2 3 4. Verborgen in cultuurcentrum de Bogaard vindt u. Bar Bistro Humphrey. U kan hier gezellig tafelen in familiale sfeer en proeven van heerlijke huisbereide bistroklassiekers met een wereldse toets en seizoensgebonden suggesties.
Coco Pazzo.
Dat niet alle Italiaanse restaurants over rood-wit geblokte tafelkleedjes hoeven te beschikken, bewijst Coco Pazzo. Het restaurant huist in een kelder waar de gewelven een trendy combinatie vormen met het retro Italiaanse interieur. De originele open haard creëert een gezellige sfeer, waardoor je meteen voelt dat hier Italiaans temperament aanwezig is!
L ANGELO ROSSO ITALIAANS RESTAURANT 3800 SINT-TRUIDEN.
Het is onmogelijk om niet voor de charme te vallen van Angelo Rosso! Zoals bij een schattenjacht, moet je ook een beetje op zoek gaan naar dit restaurant: weggevlucht naar het oude Sint-Truiden, verborgen achter het Heilig-hartplein, zet dit prachtige gebouw al de toon van een heerlijke degustatie in een prachtig kader.
Cabrizze.
Broodjes en schotels. Restaurant Cabrizze in Sint-TruidenEen: wereld van verschil. wij staan voor drie belangrijke elementen.: Het product wordt elke dag vers geleverd, verwerkt en u aangeboden. Elk gerecht wordt zelf bereid door de chef Isaac. Vriendelijk en warm onthaal.
Italia Bar pizza, pasta, vlees en frieten op de Grote Markt in Sint-Truiden centrum.
Welkom bij Italia Bar. Italia Bar is onlangs verhuisd naar Grote Markt 58 te Sint-Truiden. Voorheen lagen wij ietsje verder van de markt, in de Ridderstraat. We zijn blij u voortaan te kunnen verwelkomen in ons nieuw restaurant, nog dichter bij het centrum.

Contacteer ons