Zoeken naar restaurants in st truiden

restaurants in st truiden
De Stadt van Luijck, restaurant Sint-Truiden.
Het een plezier is je een weg te eten door de verschillende smaken en texturen die hier in één bord samenkomen Sabato. kraakverse top ingrediënten. Bekijk onze kaart. avant-garde in een stadspaleis. een cadeau dat. altijd in de smaak valt.
Babyuitzets Kinderartikelen Babyartikelen 2dehands.be.
14 juni 2018 1404: Bezorgt in heel België. Babykamer Thijs Ledikant Commode. Babykamer Thijs Ledikant Commode Babykamer Thijs Ledikant CommodeDeze babykamer bestaat uit een ledikant en commode en is uitgevoerd in w. 16 april 2018 1612: Bezorgt in heel België.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
Het beste pizza in Sint-truiden. Vis en zeevruchten, Belgisch. Het eten 4 gangen menu was heerlijk en werd ook nog eens heel mooi gepresen. De inrichting, het eten en de wijnen. 66 beoordelingen Nu gesloten. Prima Grieks restaurant. 70 beoordelingen Nu open.
Home RESTAURANT BAR HUMPHREY.
Cappucienessenstraat 10 3800 SINT TRUIDEN Contacteer ons! 011 70 17 11. MAKE A RESERVATION. 1 2 3 4. Verborgen in cultuurcentrum de Bogaard vindt u. Bar Bistro Humphrey. U kan hier gezellig tafelen in familiale sfeer en proeven van heerlijke huisbereide bistroklassiekers met een wereldse toets en seizoensgebonden suggesties.
Coco Pazzo.
Dat niet alle Italiaanse restaurants over rood-wit geblokte tafelkleedjes hoeven te beschikken, bewijst Coco Pazzo. Het restaurant huist in een kelder waar de gewelven een trendy combinatie vormen met het retro Italiaanse interieur. De originele open haard creëert een gezellige sfeer, waardoor je meteen voelt dat hier Italiaans temperament aanwezig is!
L ANGELO ROSSO ITALIAANS RESTAURANT 3800 SINT-TRUIDEN.
Het is onmogelijk om niet voor de charme te vallen van Angelo Rosso! Zoals bij een schattenjacht, moet je ook een beetje op zoek gaan naar dit restaurant: weggevlucht naar het oude Sint-Truiden, verborgen achter het Heilig-hartplein, zet dit prachtige gebouw al de toon van een heerlijke degustatie in een prachtig kader.
Cabrizze.
Restaurant Cabrizze in Sint-TruidenEen: wereld van verschil. wij staan voor drie belangrijke elementen.: Het product wordt elke dag vers geleverd, verwerkt en u aangeboden. Elk gerecht wordt zelf bereid door de chef Isaac. Vriendelijk en warm onthaal. Arabisch ontbijt elke derde zondag van elke maand reservatie verplicht.
Italia Bar pizza, pasta, vlees en frieten op de Grote Markt in Sint-Truiden centrum.
Welkom bij Italia Bar. Italia Bar is onlangs verhuisd naar Grote Markt 58 te Sint-Truiden. Voorheen lagen wij ietsje verder van de markt, in de Ridderstraat. We zijn blij u voortaan te kunnen verwelkomen in ons nieuw restaurant, nog dichter bij het centrum.

Contacteer ons