Resultaten voor st truiden restaurant

st truiden restaurant
Alle restaurants in Sint-Truiden.
bistro brasserie eetcafé gastronomisch koffiebar pizzeria restaurant trattoria. Belgisch Chinees Frans Grieks grill Italiaans Japans. bar foto rooksalon speeltuin terras overnachting GaultMillau Knack Michelin pers mooie ligging. Mijn pocketresto aanmelden. Fout ontdekt of restaurant niet gevonden? Laat het ons weten! Alle restaurants in Sint-Truiden IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat.
Roberta Pastabar Italiaanse Pasta Sint-Truiden.
De 10 beste restaurants in Sint-Truiden TripAdvisor.
85 beoordelingen Nu gesloten. Restaurant Hoeve Roosbeek. 45 beoordelingen Nu gesloten. Lekker en gezellig! gezellig in de tuin. De porties zijn ook zeker voldoende groot. aangename sfeer met een vlotte bediening. Eenvoudige lekkere Italiaanse keuken. 18 beoordelingen Nu gesloten. Vis en zeevruchten, Belgisch. Het ijs wordt à la minute gedraaid en wordt door de chef aan tafel geserveerd. De inrichting, het eten en de wijnen.
Vlaams restaurant haalt rijpe negerin van menukaart na sto. Sint-Truiden Het Nieuwsblad.
De uitbaters van Aen Tafel, een restaurant in Sint-Truiden, hebben besloten om het ijsje met de naam rijpe negerin meteen van de menukaart te schrappen. Ze deden dat nadat ze sinds afgelopen vrijdag overspoeld werden met boze telefoontjes en negatieve recensies.
Welkom t Halle Hof.
Met onze verschillende formules heeft u de keuze om te genieten van een heerlijke winter BBQ of van een uitgebreid concept met een klein voorgerecht en dessert voor een geslaagd feestje. Wilt u dus graag met collegas vrienden of familie een origineel feest dan bent u op het juiste adres.
Donatello Sint-Truiden Restaurant Pizzeria Italiaanse pizza, Salades, Grill bestellen.
DONATELLO SINT-TRUIDEN Restaurant Pizzeria. Online eten bestellen. Diverse Specialiteiten Van Het Huis. Diverse Specialiteiten Van Het Huis. 1200, Quattro Formaggi tomaten en 4 soorten kaas. 1600, Tagliatelle Scampi tomatenroomsaus. 1100, Penne Quattro Fromaggi met vier soorten kaas en room. 900, Margueritta tomaten, kaas.
Uno Due at Stayen in Sint-Truiden Tablebooker.
Uno Due is een hedendaags en gezellig restaurant, geïnspireerd door de Italiaanse keuken en gelegen op de site van Stayen. U kan hier genieten van een uitgebreid dinner, lekkere pasta of originele Napolitan pizza. Het voltallige team van UNO DUE hoopt u binnenkort te mogen begroeten.
Beste Restaurants in Sint-Truiden Diningcity.nl.
St Godfriedstraat 15, Sint-Truiden. Fantastisch 3-gangen Winnaars diner. Bezig met laden van meer resultaten. Er zijn veel restaurants in Sint-Truiden waar je een gezellig avondje uit kunt beleven met je tafelgenoten. Natuurlijk zitten hier restaurants tussen met allerlei verschillende keukens, soorten en maten. Om jou makkelijker een keuze te laten maken, heeft DiningCity hier een selectie gemaakt van de beste restaurants in Sint-Truiden. Hoe weten wij dat deze restaurants tot de top restaurants in Sint-Truiden behoren? Door onze intensieve samenwerking met de chefs en eigenaren van deze restaurants en natuurlijk zijn wij zelf ook enorme foodies en gaan regelmatig uit eten om te testen of de lovende woorden ook terecht zijn. Is het echt een top restaurant?

Contacteer ons