Resultaten voor bedrijven st truiden

bedrijven st truiden
Het Sint-Truidens Dienstencheque Bedrijf SDB investeert in. Sint-Truiden Het Belang van Limburg.
Zo blijven de klanten verzekerd van de service, ook bij een onvoorziene afwezigheid van hun vertrouwde poetshulp, zegt Roger Clerinx, voorzitter Dienstenchequebedrijf. Speciaal hiervoor kocht SDB een nieuwe Fiat 500 aan bij een Truiense autodealer waarmee we ook weer onze lokale verankering in de verf willen zetten.
Sint-Truiden Wikipedia.
De ontwikkeling van het industrieterrein Schurhoven heeft niet verhinderd dat het aandeel van de industriële tewerkstelling in de totale tewerkstelling klein is gebleven. In heel Limburg wordt 27 % van de tewerkstelling gecreëerd door industriële bedrijven, in Sint-Truiden is dat slechts 22 %.
Home Carrosserie Liebens.
Bij ons is uw auto in handen van gepassioneerde vaklui met de modernste en meest gesofisticeerde apparatuur. Contacteer ons, en laat u verrassen door onze service. Steeds meer klanten ontdekken dat bij Carrosserie Liebens de klant centraal staat, wat voor een sterke groei van ons bedrijf zorgt. Carrosserie Liebens cva. 3800 Sint Truiden.
Keuken en interieur Jongen Sint-Truiden: Homepage Keukens Jongen.
Bij Keuken en Interieur Jongen uit Sint-Truiden combineren we ambachtelijk vakmanschap met moderne technologie. U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, maatkasten en totaalprojecten voor renovatie en nieuwbouw. Het resultaat is een bedrijf dat kwaliteit en service als enige maatstaf hanteert.
Container huren in Sint-Truiden? Vanheede.
We verhuren containers aan bedrijven in en rondom Sint-Truiden. We plaatsen afvalcontainers in Duras, Gorsem, Runkelen, Wilderen, Binderveld, Kozen, Nieuwerkerken, Wijer, Velm, Boekhout, Gingelom, Jeuk, Kortijs, Montenaken, Niel-Bij-Sint-Truiden, Vorsen, Aalst, Brustem, Engelmanshoven, Gelinden, Groot-Gelmen, Halmaal, Kerkom-Bij-Sint-Truiden, Ordingen, Sint-Truiden, Zepperen, Borlo, Buvingen, Mielen-Boven-Aalst, Muizen, Ulbeek, Berlingen, Wellen, Herten, Bommershoven, Borgloon, Broekom, Gors-Opleeuw, Gotem, Groot-Loon, Haren, Hendrieken, Hoepertingen, Jesseren, Kerniel, Kolmont, Kuttekoven, Rijkel, Voort, Batsheers, Bovelingen, Gutshoven, Heers, Heks, Horpmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon, Vechmaal, Veulen.
West-Vlaamse fruitgroep Vergro op overnamepad in fruitregio Limburg Made in West-Vlaanderen.
Met de overname versterkt Vergro haar marktpositie in binnen en buitenland. De overname is de beste strategische keuze voor beide bedrijven, stelt Geert Schoofs, bedrijfsleider van het eigen filiaal in Sint-Truiden. De fruitexport kan op lange termijn enkel overleven als ze met alle partners kunnen blijven samenwerken.
Renorest een Limburgs bedrijf uit Sint-Truiden gespecialiseerd in alle gevelrenovaties en zandstraalwerken.
Niet tegenstaand wij op het eerste zicht een wijd takenpakket hebben, zijn die stevig met elkaar verbonden. Renorest is een onderneming met een groot hart. Wij staan steeds tot uw dienst voor alle vragen over de aanpak van uw woning.
Geba interieur historiek Sint-TruidenLimburg.,
Het voltallige personeel werd ook mee overgenomen waardoor wij toch met trots kunnen mee delen dat ons bedrijf over een jarenlange ervaring beschikt om zowel de particuliere als de professionele klant een uitstekende service te kunnen bieden. Nieuwbouw of renovatie, bij GeBa INTERIEUR te Sint Truiden bent U steeds aan het goede adres.

Contacteer ons