Op zoek naar overnachten st truiden?

overnachten st truiden
BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt.
Omringd door de boomgaarden kan je genieten van alle rust in deze charmante bed and breakfast met schitterende tuin en terras. Voor fietsers, wandelaars, ruiters en natuurliefhebbers is dit de uitgelezen vertrekbasis om de streek van het Hageland te ontdekken.
De Vroling BB.
In de huurprijs is begrepen: een volle tank, helm, verzekering en een routeboekje van de auto en motorroute Haspengouw met 4 lussen tussen de 72 en 102 km aan rij-afstand. U kan ook zelf een route uitstippelen naar believen. De routes doen naast tal van kleine dorpen ook ofwel/en Sint Truiden, Borgloon en Tongeren aan.
Ch√Ęteau de la Motte.
Overnachten in de Kleine Motte. Als u en uw gasten wensen te overnachten beschikken wij over een capaciteit tot 45 personen. De kamers van vakantielogies de Kleine Motte zijn aangrenzend aan het kasteeldomein. Inclusief ontbijtbuffet in de brasserie van het kasteel.
Feestzaal Limburg Trouwlocatie Limburg Kasteel van Hoen.
Te midden van het groen van Geetbets ligt een verborgen parel, klaar om door u ontdekt te worden. ONTDEK HET DOMEIN. Wenst u te reserveren? Klik op een datum naar keuze. Kasteel van Hoen. Gezellig overnachten: hotels in de buurt.
Hotels in Sint truiden vanaf 3700, Boek rechtstreeks!
Andere hotels in de regio Sint Truiden. Kasteelhoeve de Kerckhem, Wijer Nieuwerkerken Boutique hotel de Kerckhem, een adelijke verleden in combinatie met het gastvrij onthaal en heerlijke gastronomie Meer informatie. Afstand van het hotel tot Sint Truiden: 890, km. Toon op kaart.
Sint-Trudo Ziekenhuis.
Een team van 5 kinderartsen en 15 verpleegkundigen staat 24 uur op 24 paraat om uw kind met de beste zorgen te omringen. Als ouder mag u uw kind om het even wanneer bezoeken en kunt u zelfs overnachten in de kamer van uw kind rooming-in.
Hotel Sint-Truiden Hotel Stayen. arrowampv.; arrowampv.;
Sint-Truiden city center is a pleasant 20 minute walk from the hotel. Located East of Brussels with a direct train from Brussels Station and easy access from Brussels International, Charleroi, Liege Eindhoven airports, choosing to stay at Hotel Stayen in Sint-Truiden is a smart choice.
Home.
Onze aandacht ging vooral uit naar een warm en sereen interieur en een professionele afwerking. We gebruikten doelbewust vele natuurmaterialen om deze warme sfeer volledig tot zijn recht te laten komen. De 2 units bieden ongeveer dezelfde faciliteiten maar zijn verschillend qua inrichting.

Contacteer ons